Uw vakantie begint hier

Camping Spa d'Or****

Camping Spa d'Or****

Camping Spa d'Or ligt op slechts 50 km vanaf Maastricht in de Belgische Ardennen, aan de rand van het natuurreservaat 'de Hoge Venen - Eifel'. De ANWB erkende camping is landelijk gelegen, maar binnen enkele minuten bent u in de bruisende stad Spa. Op Camping Spa d'Or huurt u zowel luxe stacaravans als mooie ruime kampeerplaatsen.

Accommodatie

Hostel

Hostelkamer 4 personen

Foto album

Campings met sportieve activiteiten in de Belgische ardennen
Campings in de ongerepte natuur van de Belgische ardennenCampings in de prachtige natuur van de Belgische ardennen

Klimaat info

België heeft een gematigd zeeklimaat. De gemiddelde temperatuur in België is 11,2 °C, maar er zijn verschillen op te tekenen per regio. Die temperatuur komt, doordat de warme Golfstroom in de Atlantische Oceaan ook de Noordzee verwarmt. Daardoor wordt het in de winter gemiddeld niet kouder dan 5 °C. De laagste temperatuur wordt laat in de winter bereikt, omdat dan het water is afgekoeld. Verder heeft het weer een sterk wisselvallig karakter.

Ideaal voor...

Nu vanaf: €29,00

Beschikbaarheid

Gevonden bij: Bestcamp

Locatie

Stad: Sart-lez-Spa

Land: België

Streek: de Ardennen

Waardering van Camping Spa d'Or****

Stemmen:

Uw mening over Camping Spa d'Or****

Login of registreer om te kunnen reageren

Accommodatie details

BestCamp is een organisatie van kwaliteitscampings en vakantieparken in België en Nederland.

In België hebben 5 campings in de Ardennen en 2 campings aan de kust zich bij BestCamp aangesloten. Met ruim 750.000 overnachtingen per jaar, behoort BestCamp tot één van de grootste accommodatieverschaffers van België. In de Belgische Ardennen geldt BestCamp als marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kampeervakanties.
In Nederland vertegenwoordigt BestCamp 8 Topparken, verspreid over geheel Nederland.

De campings en vakantieparken van BestCamp onderscheiden zich door hun schitterende ligging in de natuur, de eersteklas voorzieningen, het uitgebreide recreatie- en buitensportprogramma , service en gastvriendelijkheid. Op de campings en vakantieparken van BestCamp kan men verblijven met eigen kampeermiddel maar het is ook mogelijk een accommodatie te huren. Het aanbod is veelzijdig en varieert van een luxe stacaravan tot een compleet ingerichte huurtent of vakantiehuis. 

De website Bestcamp.nl geeft een compleet overzicht van de parken, de accommodaties en omgeving. Via het ‘zoek en boek menu’ kan eenvoudig tot op plaatsniveau geboekt worden.

Voorwaarden van Bestcamp

  • Bank / Overboeking
Annuleren:
50% van de reissom vermeerderd met de Administratiekosten waaronder een eventuele voorkeurstoeslag en/of verzekeringskosten, dient bij de camping voldaan te zijn binnen 15 dagen na reservering. * Het restant van de Totaalprijs vermeerderd met de waarborgsom dient uiterlijk 6 weken vóór de dag van aankomst voldaan te zijn. * De tijdens het verblijf gemaakte kosten dienen vóór vertrek te zijn afgerekend. * Bij reserveringen binnen 6 weken vóór de dag van aankomst dient het gehele factuurbedrag onmiddellijk te worden voldaan. * Bedragen die bij aankomst in het park nog niet op de rekening van de camping zijn bijgeschreven, dienen ter plaatse alsnog te worden voldaan. * Indien langer dan zes weken voor de aankomstdatum een Toeristische plaats is geboekt en de Recreant, ondanks voorafgaande schriftelijke aanmaning, zijn betalingsverplichting binnen een termijn van twee weken na de schriftelijke aanmaning niet of niet behoorlijk nakomt, heeft de camping het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen, onverminderd het recht van de camping op volledige betaling van de overeengekomen prijs; * Indien zes weken of korter voor de aankomstdatum een Toeristische plaats is geboekt en de Recreant niet tijdig of niet behoorlijk aan zijn betalingsverplichting heeft voldaan, is de overeenkomst van rechtswege geëindigd, waarbij de Recreant overeenkomstig artikel 4 onder p (annulering) van deze Algemene Voorwaarden een vergoeding verschuldigd is aan de camping. De camping dient vooraf aan de Recreant mede te delen wat de gevolgen zijn van niet tijdige betaling. * Indien de Recreant die een Vakantieverblijf heeft gehuurd, ondanks voorgaande schriftelijke aanmaning zijn betalingsverplichting binnen een termijn van twee weken na de schriftelijke aanmaning niet of niet behoorlijk nakomt, heeft de camping het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen, onverminderd het recht van de camping op volledige betaling van de overeengekomen prijs. * Indien de camping op de dag van aankomst niet in het bezit is van het totaal verschuldigde bedrag, is hij gerechtigd de Recreant de toegang tot het terrein te ontzeggen, onverminderd het recht van de Ondernemer op volledige betaling van de Overeengekomen prijs. * De door de camping in redelijkheid gemaakte buitengerechtelijke kosten, na ingebrekestelling, komen ten laste van de Recreant. Indien het totale bedrag niet tijdig is voldaan, zal na schriftelijke sommatie het wettelijk vastgestelde rentepercentage over het nog openstaande bedrag in rekening worden gebracht.

Deze camping bevind zich in de stad

Sart-lez-Spa

Meer accommodaties in: Sart-lez-Spa

Over de streek

Campings met sportieve activiteiten in de Belgische ardennen

de Ardennen

De campings in de Ardennen bevinden zich in het bosrijke laaggebergte in een heuvelachtige omgeving of in de directe omgeving van het Ardense heuvelland. De Ardennen in België is een populaire streek, waar jaarlijkse vele toeristen naar toe trekken voor een kort verblijf of voor een lange kampeervakantie. De campings in de Ardennen zijn een geweldige uitvalsbasis om actief bezig te zijn in de overweldigende natuur.

Aanbod campings in de Ardennen

Het aanbod van campings in de Ardennen is bijzonder groot en er is voor elke doelgroep dan ook een camping te vinden, die perfect kan aansluiten bij de wensen van de vakantiegangers. Er zijn eenvoudige toeristische trekkersplaatsen beschikbaar en er kan uit een ruim aanbod van stacaravans, bungalowtenten en chalets een keuze worden gemaakt, die op de campings in de Ardennen worden aangeboden. Aangezien de campings in de Ardennen in een natuurrijke omgeving zijn gelegen met bossen, meren, heuvels en rivieren kan de campings als uitvalsbasis worden gebruikt voor het ondernemen van sportieve activiteiten.

Activiteiten in de Ardennen

De natuur vormt in de Ardennen de basis voor sportieve activiteiten, die kunnen variëren van kanoën over de rivier tot mountainbiken door de heuvels en van ontspannen vissen tot abseilen. Er is dan ook genoeg te beleven in de Ardennen voor jong en oud. De sportieve activiteiten kunnen worden afgewisseld met het ondernemen van leuke uistapjes naar bijvoorbeeld attractieparken of bezienswaardigheden, die vanaf de campings in de Ardennen eenvoudig te bereiken zijn. Een van de toeristische trekpleisters in de Ardennen is het Labyrint van Barvaux nabij de plaats Durbuy. Ook bijzonder om te bezoeken is het Kasteel van Bouillon, dat boven de rivier de Semois is gelegen op drie rotspunten en waar bruggen de drie forten verbinden.

Natuurgebieden in de Ardennen

De campings in de Ardennen liggen in een prachtig landschap en de Ardennen kan op zich al als een schitterend natuurgebied worden gezien. Kenmerkend aan de Ardennen is de dichte bebossing net als de aanwezigheid van heuvels, rivieren en meren. Een kampeervakantie in de Ardennen is dan ook een vakantie midden in de natuur, waar de meest uiteenlopende activiteiten kunnen worden ondernomen.

Meer accommodaties in: de Ardennen

Vergelijkbare accomodaties en vakanties

Ardennen Camping Bertrix****

Door de ANWB met een 8,6 beoordeeld als beste camping in de Ardennen! Camping Bertrix is een 4 sterren ANWB-camping die prachtig is gelegen op één...

Ardennen Camping Bertrix****
Camping de Chênefleur***+

Camping de Chênefleur is een parkachtig aangelegde camping aan de rivier de Semois, in de Gaumestreek vlakbij Luxemburg. Deze schitterende groene...

Camping de Chênefleur***+
Camping Nieuwpoort****

Bij BestCamp Nieuwpoort huurt u gloednieuwe luxe stacaravans op Kompas Camping Nieuwpoort, een prachtige viersterren camping op slechts 5...

Camping Nieuwpoort****
Camping L'Hirondelle

Camping L'Hirondelle is een echte TOPcamping voor de hele familie en bevindt zich dichtbij huis. Geniet op camping L'Hirondelle van comfort, extra...

Camping L'Hirondelle