Uw vakantie begint hier

Colline de Rabais

Colline de Rabais

Accommodatie

Foto album

Campings met sportieve activiteiten in de Belgische ardennen
Campings in de ongerepte natuur van de Belgische ardennenCampings in de prachtige natuur van de Belgische ardennen

Klimaat info

België heeft een gematigd zeeklimaat. De gemiddelde temperatuur in België is 11,2 °C, maar er zijn verschillen op te tekenen per regio. Die temperatuur komt, doordat de warme Golfstroom in de Atlantische Oceaan ook de Noordzee verwarmt. Daardoor wordt het in de winter gemiddeld niet kouder dan 5 °C. De laagste temperatuur wordt laat in de winter bereikt, omdat dan het water is afgekoeld. Verder heeft het weer een sterk wisselvallig karakter.

Ideaal voor...

Nu vanaf: €224,00

Beschikbaarheid

Gevonden bij: Ecamp

Locatie

Land: België

Streek: de Ardennen

Waardering van Colline de Rabais

Stemmen:

Uw mening over Colline de Rabais

Login of registreer om te kunnen reageren

Accommodatie details

Bij Ecamp.nl is de campingvakantie niet duurder dan bij de camping zelf, maar met extra service en zekerheden. Bij Ecamp.nl heeft u altijd de beste prijsgarantie!

Bij Ecamp.nl heeft men naast een vakantie in een stacaravan ook de keuze uit een chalet, bungalow of experience accommodatie. Daarnaast heeft Ecamp.nl op een aantal bestemmingen ook accommodaties voor mindervaliden. 

De ervaren camping spotters van Ecamp.nl hebben de mooiste campings in Europa geselecteerd, met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Campings die allemaal voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Ecamp en altijd met een bijzondere ligging, bijvoorbeeld aan zee of bij een fraaie stad. 

Ecamp.nl is aangesloten bij de SGR, ANVR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Voorwaarden van Ecamp

  • Ideal
  • Creditcard
Annuleren:
Een gemaakte reservering, zowel telefonisch als online, is definitief. Op aanvraag is het eventueel mogelijk een optie voor twee werkdagen te krijgen (alleen mogelijk voor boekingen gemaakt tot één maand voor aankomst). Binnen 2 werkdagen na reservering ontvangt u de reserveringsbevestiging. Bij een online boeking wordt de bevestiging verstuurd per e-mail. Bij een telefonische boeking wordt de reserveringsbevestiging verstuurd per e-mail. Na een gemaakte reservering dient de aanbetaling binnen twee weken na de factuurdatum voldaan te zijn. De restantbetaling moet uiterlijk zes weken voor de aankomstdag bij Ecamp binnen zijn. Voor de restantbetaling krijgt u geen aparte factuur. Tot één maand voor aankomst kunt u nog een wijziging voor uw boeking doorgeven. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling. De kosten die hiervoor worden berekend zijn € 27,00. Met preferenties (speciale verzoeken) die u bij uw reservering opgeeft, zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden. Wij geven dergelijke verzoeken aan de camping door, maar kunnen deze helaas in geen enkel geval garanderen. Ook kan Ecamp geen preferenties op medische gronden inwilligen. De indeling wordt op de camping ter plaatse gemaakt en is vaak pas bekend bij aankomst. Hierover kan dan ook geen informatie worden ingewonnen bij Ecamp Ongeveer twee weken voor vertrek ontvangt u via uw reisbureau of op onze website na inloggen op Mijn Ecamp uitgebreide reisinformatie. Per boeking wordt € 25,- aan servicekosten in rekening gebracht.

Over de streek

Campings met sportieve activiteiten in de Belgische ardennen

de Ardennen

De campings in de Ardennen bevinden zich in het bosrijke laaggebergte in een heuvelachtige omgeving of in de directe omgeving van het Ardense heuvelland. De Ardennen in België is een populaire streek, waar jaarlijkse vele toeristen naar toe trekken voor een kort verblijf of voor een lange kampeervakantie. De campings in de Ardennen zijn een geweldige uitvalsbasis om actief bezig te zijn in de overweldigende natuur.

Aanbod campings in de Ardennen

Het aanbod van campings in de Ardennen is bijzonder groot en er is voor elke doelgroep dan ook een camping te vinden, die perfect kan aansluiten bij de wensen van de vakantiegangers. Er zijn eenvoudige toeristische trekkersplaatsen beschikbaar en er kan uit een ruim aanbod van stacaravans, bungalowtenten en chalets een keuze worden gemaakt, die op de campings in de Ardennen worden aangeboden. Aangezien de campings in de Ardennen in een natuurrijke omgeving zijn gelegen met bossen, meren, heuvels en rivieren kan de campings als uitvalsbasis worden gebruikt voor het ondernemen van sportieve activiteiten.

Activiteiten in de Ardennen

De natuur vormt in de Ardennen de basis voor sportieve activiteiten, die kunnen variëren van kanoën over de rivier tot mountainbiken door de heuvels en van ontspannen vissen tot abseilen. Er is dan ook genoeg te beleven in de Ardennen voor jong en oud. De sportieve activiteiten kunnen worden afgewisseld met het ondernemen van leuke uistapjes naar bijvoorbeeld attractieparken of bezienswaardigheden, die vanaf de campings in de Ardennen eenvoudig te bereiken zijn. Een van de toeristische trekpleisters in de Ardennen is het Labyrint van Barvaux nabij de plaats Durbuy. Ook bijzonder om te bezoeken is het Kasteel van Bouillon, dat boven de rivier de Semois is gelegen op drie rotspunten en waar bruggen de drie forten verbinden.

Natuurgebieden in de Ardennen

De campings in de Ardennen liggen in een prachtig landschap en de Ardennen kan op zich al als een schitterend natuurgebied worden gezien. Kenmerkend aan de Ardennen is de dichte bebossing net als de aanwezigheid van heuvels, rivieren en meren. Een kampeervakantie in de Ardennen is dan ook een vakantie midden in de natuur, waar de meest uiteenlopende activiteiten kunnen worden ondernomen.

Meer accommodaties in: de Ardennen

Vergelijkbare accomodaties en vakanties

Camping Petite Suisse****

Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de ANWB...

Camping Petite Suisse****
Mooi Zutendaal

Beleef het bourgondische karakter van Belgisch Limburg op Narvik HomeParc Mooi Zutendaal. Het park biedt u een zeer breed scala aan faciliteiten....

Mooi Zutendaal
Vakantiepark Le Val d'Arimont

Résidence Le Val d'Arimont biedt u luxe en comfort in de Belgische Ardennen. Op dit mooie vakantiepark, op 3 km van het gezellige Malmédy, bent u...

Vakantiepark Le Val d'Arimont
Vakantiepark Wilhelm Tell

Camping Wilhelm Tell. Net over de grens, in de zonnigste streek van België, ligt het prachtige vakantiepark Wilhelm Tell waar jonge...

Vakantiepark Wilhelm Tell