Uw vakantie begint hier

Camping Goolderheide*****

Camping Goolderheide*****

Camping Goolderheide is een prachtige camping in Belgisch Limburg met uitgebreide voorzieningen voor kinderen en volwassenen. Trekpleisters op de camping zijn o.a. de 3 zwembaden, de recreatieplas met strand, de kinderboerderij en het klauterwoud.

Accommodatie

Kabouter Plop Familietenten

Kabouter Plop Familietent 4 personen

Foto album

Het weer in de omgeving

Born

Vandaag, mei 11, 2021
Zonsopgang: 05:51
Zonsondergang: 21:15
00:00-06:00

Gedeeltelijk bewolkt

Gedeeltelijk bewolkt
15 °C

Morgen, mei 12, 2021
Zonsopgang: 05:50
Zonsondergang: 21:16
12:00-18:00

Light rain showers

Light rain showers
15 °C

Locatie van dit weerstation:
24.6 km ZO (130°)

Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK

Klimaat info

België heeft een gematigd zeeklimaat. De gemiddelde temperatuur in België is 11,2 °C, maar er zijn verschillen op te tekenen per regio. Die temperatuur komt, doordat de warme Golfstroom in de Atlantische Oceaan ook de Noordzee verwarmt. Daardoor wordt het in de winter gemiddeld niet kouder dan 5 °C. De laagste temperatuur wordt laat in de winter bereikt, omdat dan het water is afgekoeld. Verder heeft het weer een sterk wisselvallig karakter.

Ideaal voor...

Nu vanaf: €117,00

Beschikbaarheid

Gevonden bij: Bestcamp

Locatie

Stad: Bocholt

Land: België

Waardering van Camping Goolderheide*****

Stemmen:

Uw mening over Camping Goolderheide*****

Login of registreer om te kunnen reageren

Accommodatie details

BestCamp is een organisatie van kwaliteitscampings en vakantieparken in België en Nederland.

In België hebben 5 campings in de Ardennen en 2 campings aan de kust zich bij BestCamp aangesloten. Met ruim 750.000 overnachtingen per jaar, behoort BestCamp tot één van de grootste accommodatieverschaffers van België. In de Belgische Ardennen geldt BestCamp als marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kampeervakanties.
In Nederland vertegenwoordigt BestCamp 8 Topparken, verspreid over geheel Nederland.

De campings en vakantieparken van BestCamp onderscheiden zich door hun schitterende ligging in de natuur, de eersteklas voorzieningen, het uitgebreide recreatie- en buitensportprogramma , service en gastvriendelijkheid. Op de campings en vakantieparken van BestCamp kan men verblijven met eigen kampeermiddel maar het is ook mogelijk een accommodatie te huren. Het aanbod is veelzijdig en varieert van een luxe stacaravan tot een compleet ingerichte huurtent of vakantiehuis. 

De website Bestcamp.nl geeft een compleet overzicht van de parken, de accommodaties en omgeving. Via het ‘zoek en boek menu’ kan eenvoudig tot op plaatsniveau geboekt worden.

Voorwaarden van Bestcamp

  • Bank / Overboeking
Annuleren:
50% van de reissom vermeerderd met de Administratiekosten waaronder een eventuele voorkeurstoeslag en/of verzekeringskosten, dient bij de camping voldaan te zijn binnen 15 dagen na reservering. * Het restant van de Totaalprijs vermeerderd met de waarborgsom dient uiterlijk 6 weken vóór de dag van aankomst voldaan te zijn. * De tijdens het verblijf gemaakte kosten dienen vóór vertrek te zijn afgerekend. * Bij reserveringen binnen 6 weken vóór de dag van aankomst dient het gehele factuurbedrag onmiddellijk te worden voldaan. * Bedragen die bij aankomst in het park nog niet op de rekening van de camping zijn bijgeschreven, dienen ter plaatse alsnog te worden voldaan. * Indien langer dan zes weken voor de aankomstdatum een Toeristische plaats is geboekt en de Recreant, ondanks voorafgaande schriftelijke aanmaning, zijn betalingsverplichting binnen een termijn van twee weken na de schriftelijke aanmaning niet of niet behoorlijk nakomt, heeft de camping het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen, onverminderd het recht van de camping op volledige betaling van de overeengekomen prijs; * Indien zes weken of korter voor de aankomstdatum een Toeristische plaats is geboekt en de Recreant niet tijdig of niet behoorlijk aan zijn betalingsverplichting heeft voldaan, is de overeenkomst van rechtswege geëindigd, waarbij de Recreant overeenkomstig artikel 4 onder p (annulering) van deze Algemene Voorwaarden een vergoeding verschuldigd is aan de camping. De camping dient vooraf aan de Recreant mede te delen wat de gevolgen zijn van niet tijdige betaling. * Indien de Recreant die een Vakantieverblijf heeft gehuurd, ondanks voorgaande schriftelijke aanmaning zijn betalingsverplichting binnen een termijn van twee weken na de schriftelijke aanmaning niet of niet behoorlijk nakomt, heeft de camping het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen, onverminderd het recht van de camping op volledige betaling van de overeengekomen prijs. * Indien de camping op de dag van aankomst niet in het bezit is van het totaal verschuldigde bedrag, is hij gerechtigd de Recreant de toegang tot het terrein te ontzeggen, onverminderd het recht van de Ondernemer op volledige betaling van de Overeengekomen prijs. * De door de camping in redelijkheid gemaakte buitengerechtelijke kosten, na ingebrekestelling, komen ten laste van de Recreant. Indien het totale bedrag niet tijdig is voldaan, zal na schriftelijke sommatie het wettelijk vastgestelde rentepercentage over het nog openstaande bedrag in rekening worden gebracht.

Deze camping bevind zich in de stad

Bocholt

Meer accommodaties in: Bocholt

Over de streek

Limburg (België)

Meer accommodaties in: Limburg (België)

Vergelijkbare accomodaties en vakanties

Camping Strand Westende

Camping Kustpark Strand Westende is een apart gedeelte op de camping Strand Westende. Het terrein ligt maar op 800 meter van de prachtig...

Camping Strand Westende
Camping Nieuwpoort****

Bij BestCamp Nieuwpoort huurt u gloednieuwe luxe stacaravans op Kompas Camping Nieuwpoort, een prachtige viersterren camping op slechts 5...

Camping Nieuwpoort****
Camping Parc La Clusure

Op slechts 300 km van Utrecht ligt, midden in een schitterende heuvelachtige omgeving Camping Parc La Clusure. Deze gezellige familiecamping ligt...

Camping Parc La Clusure
Camping Le Val de l'Aisne

Midden in de mooie Belgische Ardennen ligt Camping Le Val de l'Aisne. Deze groene familiecamping heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie...

Camping Le Val de l'Aisne